Virágok

2023.03.04. 15:00

Itt a tavasz, mutassák meg, mi nyílik a kertben! - fotók

Szerkesztőségünkben is többen kertészkednek, és bár éppen hogy átléptünk a márciusba, egyre több virágban gyönyörködhetünk. Ha szívesen megmutatnák, mi nyílik odakint a kertben, erkélyen, küldjenek képet az [email protected] e-mail címre, és feltöltjük galériánkba!

Delmagyar.hu

Fotó: Farkas Judit

Már akkor sejtettük, hogy a hideg éjszakák ellenére megérkezett a tavasz, amikor kivirágzott a Vám téri mandulafa, és az ibolyák a kertben az éjszakai fagyok idején kezdtek el bimbókat hozni. Bimbóznak a jácintok, nárciszok, a krókusz pedig szinte mindenhol nyílik már, és jól érzik magukat az árvácskák is: így összegezték kertészkedő kollégáink a tapasztalataikat, ágyásaikban még saláta is akad. Megmutatjuk, mi nyílik a kertjeinkben, és várjuk olvasóink fotóit is a saját, kora tavaszi virágaikról! A képek galériába kerülnek, gyűjtsük össze, mi minden bontott már szirmot Csongrád-Csanádban! 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában