Helyi életstílus

2023.05.01. 17:22

Makói majális a Maros-parton - Galéria

Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

A makói majálist a hagyományos helyszínen, a Maros-parti üdülőövezetnél rendezték meg. A jó idő ezreket csalt ki az ártéri erdőhöz. 

Aki kijött, igazi retróhangulatot kapott. Egyrészt a meghívott sztárvendégek – Postás Józsi, a Happy Gang és a V-tech együttes – miatt, másrészt azért, mert a vurstli pontosan olyan volt, mint öt, tíz vagy húsz évvel ezelőtt. Ugyanazok az attrakciók várták a gyerekeket és a felnőtteket, persze nem ugyanazon az áron.

Ezer forintba került egy menet a láncos és az emelőkaros körhintán, a hullámvasúton, a dodzsemért pedig ezerötszázat kellett fizetni. A kicsik 800 forintért horgászhattak, a céllövöldében egy lövés 400, 3 lövés 1000 forint volt. Ez azt jelenti, hogy az árak tavaly óta nem változtak. Kürtős kalácsot kétezerért kaptunk, egy dobozos sör ára 450 forint volt. A drágaság azonban szemmel láthatóan nem zavart senkit, kitűnő volt a hangulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában