Helyi életstílus

2023.07.30. 10:25

Makón habpartival ünnepeltek - Galéria

Szabó Imre

A habok között mindenki jól érezte magát. Fotó: Szabó Imre

Nagyon jó a buli, sokan vannak, kitűnően érezzük magunkat

 - mondta a makói Hagymatikum fürdő belső, fedett termálmedencéjében a földeáki Zombori András, aki családjával együtt érkezett a Standok Éjszakája helyi rendezvényére szombaton.

A vizet sűrű, fehér hab borította, szólt a zene, villogtak a fények, ahogyan egy habpartin ez szokás – Makón ennek már nagy hagyománya van. Zomboriék visszatérő vendégek, többször vettek már részt hasonlón, és egyébként is havonta járnak a makói fürdőbe.

 

Amíg tart a buli, itt leszünk. Ha vége lesz a habpartinak, a kinti termálmedencében folytatjuk

 – mondta vidáman.

A zenés esti fürdőzés hangulatfelelőse DJ BrownB volt – tudtuk meg Lajtosné Papp Noémitól, a Hagymatikum divízióvezetőjétől. A Makovecz Imre tervezte impozáns fürdőpalotában persze egész nap zajlottak a szórakoztató programok. Visszatért többek között a Szegedi Napozóválogatott és a Rádió88 strandparti csapata, hogy remek zenékkel és ajándékokkal, játékokkal kedvezzen a vendégeknek. Emellett a szaunázókat különleges szeánszokkal és több tálca gyümölccsel várták. A létesítmény éjfélkor zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában