Helyi közélet

2023.07.27. 20:00

Négy vármegyei strandon is éjszakázhatunk

Négy vármegyei fürdő is csatlakozott a hétvégi Strandok Éjszakája programhoz. Mórahalmon pénteken tartják meg a rendezvényt, a Napfényfürdőben, a Hagymatikumban és a csongrádi fürdőben szombaton lehet késő estig fürdőzni zenés programokkal kísérve.

Timár Kriszta

Különleges hangulata van a késő esti fürdőzésnek, amit sok intézményben kísérő programokkal színesítenek. Archív fotó: Promenad24

Az idei évben is megrendezik a Strandok Éjszakáját, amit minden évben július utolsó hétvégéjén tartanak meg. Idén ez július 29-ére, most szombatra esik. A Magyar Fürdőszövetség immár 14. alkalommal biztosít lehetőséget arra, hogy közös időpontban programokkal és esetleges kedvezményekkel csábítsanak látogatókat a vizes intézmények – strandok, gyógyfürdők, termálfürdők és aquaparkok. Tavaly országosan 41 fürdő szervezett programot, 2023-ban ezt a számot sikerült felülmúlni: már 49 helyen fürdőzhetünk éjszakába nyúlóan. A programsorozathoz vármegyénkből eddig négy fürdő csatlakozott: a szegedi Napfényfürdő Aquapolis, a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő, a mórahalmi Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és a csongrádi Városi Gyógyfürdő- és Uszoda.

A mórahalmi gyógyfürdő pénteken tartja meg  a Strandok Éjszakája rendezvényét. A létesítmény aznap éjfélig tart nyitva, a Rádió 88 strandparti mellett szauna felöntések is lesznek. A programra kedvezményesen lehet esti belépőt vásárolni: a nyitvatartás utolsó 4 órájára szaunahasználattal együtt is 3300 forint lesz a belépő.

Szombaton a Napfényfürdőben zenés strandpartit tartanak, a létesítmény aznap 23 óráig tart nyitva. A makói Hagymatikum éjfélig várja a vendégeket éjszakai fürdőzésre. A csongrádi fürdőben a 23 óráig tartó éjszakai programot zenével színesítik.

Az ország egyéb csatlakozó intézményeit és azok programját a Magyar Fürdőszövetség honlapján lehet megismerni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában