Szegedi hírek

2023.08.23. 14:20

Egymillió forintot nyerhetnek a leglelkesebb SZIN-rajongók – Galéria

Magyarország második legnagyobb fesztiválszínpadával, több száz fellépővel és egymillió forintos nyereményjátékkal várja a Coca Cola SZIN szerdától a bulizókat. A leggyorsabbak már délelőtt 10-kor elfoglalták a területet, ahova minden eddiginél többen, 30 ezren férnek be egy időben. Pénteken pedig már biztos, hogy ennyien lesznek.

Timár Kriszta

Szerda délelőtt Miskovits Marcival és Schumacher Vandával megnyitott a Coca Cola SZIN. Fotó: Karnok Csaba

Elstartolt a Coca Cola SZIN: szerda délelőtt megnyitották Szeged nyárzáró fesztiváljának kapuit a Partfürdőn. A 10 órára meghirdetett időpontra jelentős tömeg gyűlt össze a bejáratnál, sokan azonban ekkor még a karszalagjaikat vették át a regisztrációs konténereknél. Ők bizonyosan lemaradtak arról az akcióról, hogy az első 555 belépő kedvezménykupont kapott a jövő évi fesztiválra.

A kapunyitás előtt Botka László polgármester elmondta, több mint 100 ezer vendéget várnak az idei, immár 55 éves fesztiválra, ahol négy nemzetközi sztár és közel százkilencven hazai koncert szórakoztatja majd a kilátogatókat 4 napon keresztül. 

A három lányom ritkán ért egyet, de most egyöntetűen azt mondták, ez egy jó program, úgyhogy ne keressük őket vasárnapig 

– tette hozzá nevetve, majd megköszönte a közel 500 háttérben dolgozó munkáját, a szegediektől pedig türelmet és megértést kért.

Az idei fesztivál arca Miskovits Marci, aki a fesztiválozók között keresi majd a legnagyobb rajongókat. Érdemes lesz vele játszani, ugyanis a legjobb arcok lehetőséget kapnak arra, hogy a backstage-be is beléphessenek, ahol amellett, hogy a fellépőkkel testközelből találkozhatnak, még egymillió forintot is nyerhetnek. Áll ott ugyanis egy gép, melynek időzítőjét ha valaki 5,55 másodpercnél tudja megállítani, máris viheti a pénzt. A backstage-ben dolgozik majd a fesztivál másik arca, Schumacher Vanda is, ő a fellépőkkel készít majd interjúkat.

Még nem csináltam soha ilyet. Először vagyok fesztivál arca is, ráadásul angol nyelven sem interjúztam még senkivel. Most viszont ez is az én feladatom lesz

 – mesélt arról a fiatal tévés celeb, mi lesz a feladata Szegeden a következő napokban.

A nyitás után szétnéztünk a területen. Kolonics Erika, a fesztivál főszervezője elmondta, büszkék a nagyszínpadra, melynél csupán a Szigeten van nagyobb a fesztiválok közül. Súlya 9 elefánténak felel meg. Vele szemben állították fel a Coke tornyot, nyereményjátékon lehet elnyerni a lehetőséget, hogy valaki erről az exkluzív helyszínről nézhesse a koncerteket. 

 Közel 12 ezer bérletet adtunk el, soha nem volt még példa arra, hogy a fesztivál kezdetekor már ne lehessen bérletet kapni 

– mondta el Kolonics Erika. A pénteki nap is teltházas, így ara már egyáltalán nem lehet belépőt váltani. Pedig minden eddiginél többen, 30 ezren lehetnek bent egyszerre a területen, köszönhetően az infrastruktúra fejlesztésének. Nagy buli várható tehát a Partfürdőn, melyre a Délmagyarország is kitelepült Hova? Tovább! Standjával, ahol tanulási és munkalehetőségekkel ismerkedhetnek a fesztiválozók. Gombár Gabriella megyei értékesítési vezető elmondta, itt a regisztrációt követően értékes nyeremények találnak gazdára. 

A fesztivál után kisorsolunk egy 2 személyes wellness hétvégét, valamint két, 2024-es SZIN-bérletet is. A fesztiválon találkozhatnak a kimondottan erre az eseményre készült kiadványunkkal a Hova?Tovább! magazinnal is, amiben állásajánlatok, cégbemutatók, valamint képzési lehetőségek is helyet kaptak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában