Kübekháza

2023.08.12. 14:22

Összeállt a kép Kübeken

Delmagyar.hu

Fotó: Kübekháza Hírszolgálat/Facebook

A hatodik hétnél járnak a hét héten át tartó nyári táborsorozatból Kübekházán. Legutóbb „bibliai puzzle tábort” tartottak a lakók, Virág Tibor és felesége Angéla, valamint lányuk Annabella és segítőjük, Jutki segítségével. A gyerekek a hét során érdekes és izgalmas programokon vettek részt, tanultak, énekeltek, kreatívkodtak és még a szegedi Móra Ferenc Múzeum kínai agyagkatonákból álló tárlatát is megtekintették, számolt be a Kübekháza Hírszolgálat.

Mint Virág Angéla táborvezető elmondta, a program a Vasárnapi Iskolai Szövetség által kidolgozott sorozat. Isten csodálatos tervét mutatják be a a részletektől a teljes képig.

Nagyon jól érezték a gyerekek magukat. A Bibliából hallhattak minden nap egy-egy érdekes történetet, vidám énekeket énekeltünk, aranymondatokat, azaz bibliai verseket tanultunk. Izgalmas játékokat szerveztünk, mint például akadályversenyt, csapat feladatokat, házikóépítést óriás legóból, és kézműves foglalkozásokat is tartottunk. A hét témájához illően négy puzzle-t rendeltünk, amiket a gyerekek ügyesen kiraktak

 – nyilatkozta a táborvezető a Kübekháza Hírszolgálatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában