Sándorfalva

2023.10.27. 21:30

Húszezer forintot gyűjtöttek macskasimogatással - Galéria

Timár Kriszta

Fotó: Török János

Fabatka vásárt rendeztek pénteken a Pallavicini Sándor Általános Iskolában. Az immár hagyományos programon csak a fantázia szab határt annak, ki mit értékesít az osztálytermekben és a folyosókon berendezett standokon. Így történhetett meg, hogy diszkó és kaszinó is üzemelt néhány órán keresztül a sándorfalvi iskolában, de lehetett sminkeltetni, fodrászkodni, körmözni is. 

Természetesen nem a gyerekek kísérleteztek egymáson: a szülők is aktívan részt vettek a programon és szolgáltatóként beszálltak a piac működtetésébe. A vásár célja az volt, hogy az iskola alapítványának gyűjtsenek pénzt. A gyerekek fabatkáért vásárolhattak árustársaiktól: a koktéloktól a süteményekig a gasztronómiai kínálat is igen széles volt.

A legleleményesebb azonban kétségkívül az a társaság volt, amelyik kutya és macskasimogatásért kért pénzt. Csak az erre a célra a suliba bevitt három macska 20 ezer forintot hozott az ötletes osztálynak. Ezek szerint sikerült egy piaci rést találniuk, ahol akár minimális befektetéssel is igen jól lehet keresni. Ezúton jelezzük a gazdasági szakembereknek: van még hova fejlődni, hogy utolérjék a 6-14 éveseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában