Helyi érték

2019.01.11. 14:20

A belváros kellős közepére is jutott a kidobott karácsonyfákból - fotók

A járda közepén várják a begyűjtést az egykor szebb napokat is megélt karácsonyfák.

Tudósítónktól

"Szeged, Széchenyi tér, 2019. január 11, déltájt. Ha vége az ünnepeknek, akkor nincs mese: muszáj, hogy a Széchenyi térre is jusson egy két lebontott karácsonyfa...." - írta olvasónk csatolt fotói mellé. A Széchenyi téren sétálva, szó szerint a belváros kellős közepén, a járdán hevert 3 kidobott, egykor szebb napokat is megélt fenyőfa. A pár hete még karácsonyfaként tündöklő növényeket mindkét irányból emberek kerülgették, szemlátomást nem értették, hogy kerültek oda.


Valószínűleg a begyűjtést várják, ugyanis ahogy ebben a cikkünkben is írtuk, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. idén is külön fenyőjáratokat szervez, hogy összegyűjtse a kidobott karácsonyfákat. Szeged magánházas területein – Újszeged, Szőreg, Újszőreg, Tápé, Petőfitelep, Új-Petőfitelep, Baktó, Fodorkert, Béketelep, Kiskundorozsma, Móraváros, Rókus, Szentmihály, Kecskés-telep, Klebelsberg-telep, Gyálarét és Alsóváros – január 12-én és 19-én, szombaton 6 órától gyűjtik be a fenyőfákat. A lakótelepeken kidobott a fenyőfákat január harmadik és negyedik hetében hétköznapokon a szokásos hulladékgyűjtési időpontokban, reggel 6-tól gyűjtik össze.

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító


Legyen Ön is a tudósítónk!

A legjobb tudósításokért fizetünk!


A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.


Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az [email protected] e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.


A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

background: url("https://www.delmagyar.hu/ftp/delm/hasznos/tudi_bg.png") no-repeat center bottom;

width:330px;

padding-bottom:10px;

margin:10px 0;

}

#tudositokiajanlo h2 {

background: url("https://www.delmagyar.hu/ftp/delm/hasznos/tudi_bg.png") no-repeat center top;

font-size: 14px;

font-weight: bold;

height: 24px;

line-height: 24px;

padding:0 10px;

margin:0 0 10px 0;

}

#tudositokiajanlo .inner {

padding: 0 10px;

display:block;

}

Érdekeset látott? Küldje be! Érdekeset látott?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!