Helyi gazdaság

2013.02.13. 11:09

Workshop - Magyar-szerb KKV-k közösen a harmadik piacon

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Szabadkai Regionális Gazdasági Kamara február 20-án Szegeden, 26-án Szabadkán tart közös rendezvényt.

Delmagyar.hu

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Szabadkai Regionális Gazdasági Kamara közös, "KKV együttműködés export hajlandóság erősítése céljából" című projektjének keretében 2013. február 20-án Workshopot rendeznek Szegeden, melynek célja bemutatni, hogyan, és milyen előnyökkel tudnak a magyar és szerb cégek közösen harmadik piacokon megjelenni, kihasználva Szerbia szabadkereskedelmi megállapodásai által biztosított lehetőségeket. A rendezvényen lehetőség nyílik konkrét vállalkozói együttműködési javaslatok, lehetőségek megvitatására is.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Bővebb információ, jelentkezés: Đurović Éva projektmenedzsernél a 62/554-250/140 melléken, valamint a  [email protected] email címen.

Magyar-Szerb Klaszter Együttműködési Workshop Szabadkán

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Szabadkai Regionális Gazdasági Kamara partnerségével "KKV-k nemzetköziesedése a határmenti régióban" (SMEINT) címmel közös projektet valósít meg, melynek keretében 2013. február 26-án Klaszter Együttműködési Workshopot rendeznek Szabadkán.

A workshop célja bemutatni a legjobb magyar-szerb gyakorlatokat klaszter témakörben, valamint ismertetni a közös, határon átnyúló magyar-szerb klaszteresedési lehetőségeket. A szegedi kamara közös, buszos kiutazást szervez a magyar résztvevőknek. A rendezvény ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Részletes információ és jelentkezés: Đurović Éva projektmenedzsernél a fenti elérhetőségeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában