Helyi gazdaság

2013.03.12. 16:19

Éves kamarai hozzájárulás - határidő: március vége

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara levélben hívta fel a vállalkozások figyelmét az éves hozzájárulás befizetési határidejére.

Delmagyar.hu

Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a kereskedelmi és iparkamarákról szóló kamarai törvény szerint 2013. március 31-én jár le az éves kamarai hozzájárulás befizetésének határideje. A kamarai nyilvántartásba vett vállalkozások átutalással, valamint készpénzes befizetéssel is rendezhetik a törvényileg előírt, kötelező regisztrációs díjat, ügyfélfogadási időben a kamarai ügyfélszolgálatokon.

Az adatlapot csak abban az esetben szükséges ismét leadnia a vállalkozásoknak, amennyiben cégadataikban változás történt, az adatlap megtalálható a kamara honlapján, valamint a Párizsi krt. 8-12. szám alatti kamarai székházban, az ügyfélszolgálaton.

A 2012-ben bevezetett kötelező regisztrációért cserébe a vállalkozásoknak a kamara megbízható hazai, vagy külföldi üzleti partnerkeresési lehetőséget, pályázat-, jogszabály- és rendezvényfigyelő rendszert, valamint üzletfejlesztési és üzletviteli tanácsadást biztosít. A vállalkozásfejlesztést segítő rendezvényekről a Kamara folyamatosan tájékoztatja a regisztrált vállalkozásokat, melyek továbbra is díjmentes vehetőek igénybe. Az érdeklődők bővebb információkat a www.csmkik.hu oldalon az Új kamarai szolgáltatások pont alatt olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában