Helyi gazdaság

2013.04.09. 12:22

Pénz, de honnan?

A Piac & Profit 2013-ban is elinduló Pénz, de honnan? című roadshow-ja április 11-én (csütörtökön) Szegedre érkezik.

Delmagyar.hu

A Pénzek a régióban című konferencia a Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös szervezésében lesz kis- és középvállalatok és önkormányzatok részére a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában (Szeged, Párizsi krt. 8-12.).

A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a következő, 2014-2021-es pénzügyi, támogatási ciklusának fókuszában. A regionális szintű összefogások, társulások, melyben a kkv-knak és az önkormányzatoknak alapvető érdekük és szerepük lehet, a jövőt, a fejlődést jelentik.

A Piac & Profit 2013-as Pénz, de honnan? roadshow-ja is a régió fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik. Bemutatják a regionális fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket, részletes ismertetését adják a rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő forrásoknak, pályázatoknak, s emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismertetik meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatokat és önkormányzatokat.

A konferenciasorozat rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding. A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött - ugyanitt részleteket is talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában