Helyi gazdaság

2015.08.31. 16:22

72,8 milliárd forintból gazdálkodhat Csongrád megye

Jóváhagyta a kormány Kormány a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló integrált területi programokat.

Munkatársunktól

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében jóváhagyta a kormány Kormány a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megvalósuló integrált területi programokat a 1562/2015. (VIII. 12.) Kormányhatározatban – tájékoztatott Fehér Éva, az IR Intelligens Régió(R) Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója.

A TOP keretében célzottan is forráshoz jutnak a megyék és a megyei jogú városok. Csongrád megyének 72,8 milliárd forint jut 2020-ig. Ezen belül a megyének 29,19 milliárd forintot hasznosíthat, Szeged 33,87 milliárddal gazdálkodhat, míg Hódmezővásárhely 9,84 milliárdot költhet el a meghatározott prioritások mentén. A pályázatok az előzetes információk szerint októberben jelennek meg.

A részletekről itt olvashat.

Címkék#IR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában