Helyi gazdaság

2015.11.04. 16:03

20 milliárdos pályázati csomag

Annak a 20 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat feltételeit is olvasni lehet, amelyet prototípus-fejlesztésre és a forgalomba hozatalra lehet felhasználni.

delmagyar.hu

Október 30-án a kormány hivatalos pályázati oldalán több új pályázati lehetőség jelent meg. Többek között annak a 20 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat feltételeit is olvasni lehet, amelyet prototípus-fejlesztésre és a forgalomba hozatalra lehet felhasználni. A "Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés" című (GINOP-2.1.7-15 kódszámú) felhívásra a támogatási kérelmeket 2015. december 15-től lehet majd benyújtani – tájékoztatott Fehér Éva, az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója. Emellett az ökológiai gazdálkodásra való átállást, a külpiacra lépést szolgáló marketing fejlesztését, a szociális szövetkezetek modellprogramját is támogatják.Mivel a pályázatot még a november elsején hatályba lépő új közbeszerzési törvény előtt tették közzé – írja a portfolio.hu –, ezért a Kbt. tervezett módosítása miatt erre még nem vonatkozik a 25 millió forintos korlát, ami felett már általános közbeszerzési kötelem érvényes az elnyert (jelen pályázatban 10-130 millió forint közötti) támogatásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában