Őszi Állásbörze a Szegedi Tudományegyetemen

2019.10.07. 17:05

Kedden egész nap várják az álláskeresőket a TIK-ben

A több mint 60 kiállító között az ország legnagyobb multinacionális és hazai vállalatai, regionális cégek, munkaerő-közvetítők és egyéb szolgáltatók egyaránt megtalálhatók.

H. E.

Egy korábbi állásbörze a TIK-ben: Fotó: Török János

Fotó: Torok Janos

Ma 10 órakor nyitja meg kapuit a régió legnagyobb álláskeresési fóruma, a Szegedi Tudományegyetem Őszi Állásbörzéje. A börzének ismét a József Attila Tanulmányi és Információs Központ átriuma ad otthont.

A több mint 60 kiállító között az ország legnagyobb multinacionális és hazai vállalatai, regionális cégek, munkaerő-közvetítők és egyéb szolgáltatók egyaránt megtalálhatók. A céges képviselők személyesen tájékoztatják a látogatókat a kínált pozíciók jellegzetességeiről, elvárásokról, a jövőben várható gyakornoki- és munkalehetőségekről.

Az eseményre az egyetem gyakornoki helyet kereső hallgatói, leendő frissdiplomásai mellett minden olyan már szakmai tapasztalattal rendelkező érdeklődőt várnak, aki kíváncsi arra, hogy jelenleg milyen nyitott pozíciókat kínálnak a munkáltatók.

Az állásbörze helyszíne egyéb kísérő programoknak is helyet ad délután 5 óráig. Ezek közül igen népszerű évről évre a grafológiai tanácsadás, ahová 9-től 13 óráig várják az érdeklődőket. A 30 perces tanácsadáson szakértő segítségével olvashatnak saját soraik között a jelentkezők, akik azt is megtudhatják, hogy személyes kompetenciáik mennyire illeszkednek az általuk választott szakterülethez.

Képalá: Több mint 60 cég mutatkozik be a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumán. Fotó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában