Helyi gazdaság

2021.02.09. 13:17

Európai Uniós pályázatokról a kamarában

Kovács András

Az uniós pályázatok 2021-es változásairól tart online tájékoztatót csütörtökön a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network Szeged, a rendezvényen az érdeklődők információt kaphatnak szellemitulajdon-védelmi támogatásról, és kedvező kölcsönökről is.

A program 14 órakor kezdődik, az uniós források jövőbeni felhasználását érintő főbb változásokat a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. mutatja be, 15 órától Várfalviné Tari Zsuzsanna, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának osztályvezető-helyettese tart előadást.

A Széchenyi Kártya Programot Horváth-Triznyai Ágnes, a megyei kamara gazdasági munkatársa mutatja be, míg a Kamarai Pénzügyi Alapok aktuális felhívásairól Bakosné Nagy Éva vállalkozásfinanszírozási referens beszél.

A programon a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, az űrlapot a kamara portálján, a csmkik.hu oldalon kell kitölteni. A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben küldi majd el a megyei kamara. Ha ez nem érkezik meg időben, a 30/738-3954-es telefonszámon lehet segítséget kérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában