Helyi gazdaság

2021.04.07. 08:48

Online is hatékonyan a kamarában

Az elmúlt egy év tapasztalatai megmutatták, hogy a vállalkozások működésének a digi­talizáció az egyik legfontosabb és mind nélkülözhetetlenebb alapja. Megléte szükséges a működés fenntarthatósága és a hatékonyságnövelés érdekében. Ez még inkább igaz az elhúzódó járványhelyzetben, amikor a távmunka nélkül sok helyen megállna az élet.

A Modern Vállalkozások Programja és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara április 8-án 13 órakor tartja a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat webiná­riumát „Online is hatékonyan! – Ügyfélkapcsolatok és cégműködtetés a virtuális térben” címmel. Tráserné Oláh Zsuzsanna kamarai titkár köszöntője után Ballai Máté IKT tanácsadó beszél, majd Juhász Levente – PC Trade Kft. – tart előadást „Hol kezdjük cégünk digitalizációját? A HR és a CRM mint belépési pont” címmel.

Természetesen szó lesz a sokakat érintő táv- és csoportmunkát támogató digitális rendszerekről és az aktuális pályázati lehetőségekről is. Az utóbbit pályázatírói oldalról Kirizs Tibor, az Értő Kft. ügyvezetője részletezi majd a rendezvénybe bekapcsolódóknak. A szervezők az előadások után ezúttal is hagynak időt a kérdésekre – az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában