Baks

2022.11.11. 17:30

Átadták a nagyközönségnek a Hunor Coop megújult áruházát

Munkatársunktól

Fotó: Vidovics Ferenc

A Hunor Coop ZRt. a Magyar Falu program keretében 6 üzletére nyert pályázati támogatást összesen 350 millió forint összegben. A mártélyi és a fábiánsebestyéni üzletek után elkészült a baksi Coop ABC is, amely összesen 120 millió forintba került, amelyből 62 millió volt a támogatás.

Az 1970-es években épült kis ABC jelentős felújításon ment keresztül. Bővítették az eladóteret, a hűtött és hűtetlen berendezéseket a 21. század elvárásainak megfelelően kicserélték, illetve a teljes épületen energia-hatékonysági fejlesztés valósult meg.

Mészáros Zoltán elnök-vezérigazgató köszöntőjében méltatta a gyors és szakszerű kivitelezést, a település vezetésének támogató hozzáállását, illetve a munkatársak odaadó munkáját. 

Fotó: Vidovics Ferenc

– A jövőnek építettük ezt a modern Coop Áruházat a vásárlók maximális kiszolgálása érdekében – hangsúlyozta.

Búza Zsolt polgármester megköszönte a részvénytársaság vezetésének, hogy bíznak a településben, fantáziát látnak a fejlesztésben. Az itt élők szóhasználatával élve a „nagy boltban” ma már mindent lehet kapni, a választék és a vásárlási körülmények a nagyobb városok áruházaival is felveszik a versenyt. Az áruházat jelképesen adta át a lakosságnak.

Az ünnepségen a helyi általános iskola ifjú tanulói egy vidám műsorral kedveskedtek a jelenlévő közönségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában