Helyi kék hírek

2019.09.19. 14:24

Csúnya meglepetés ért egy nőt a Mars térnél, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak

Olvasóink jelezték: bántalmaztak egy nőt szerdán kora este a Mars téren. A rendőrség garázdaság megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

Több szemtanú jelezte: szeptember 18-án kora este minden átmenet nélkül arcon rúgott egy nőt egy férfi a Mars térnél. Az eset 18 és 19 óra között történt. Olvasóink elmondták: a rendőrség is kivonult a helyszínre, és a nőt mentő szállította el.

Megkérdeztük a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan az alábbi választ kaptuk: „Az említett időszakban a Mikszáth Kálmán utcán – a Mars tér közelében – egy férfi egy alkalommal arcon ütött egy nőt. Az ügyben garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.”

A Mars tér és közvetlen környéke nem éppen a legnyugodtabb pontja a városnak: az utóbbi években többször volt garázdaság helyszíne az a rész. Volt, hogy hat embert vittek el egy Mikszáth Kálmán utcai kocsmából, de az is előfordult, hogy három huszonéves nő a zebrán fetrengve tépte egymás haját. A Mars téren érte már késes támadás az egyik pékség alkalmazottját – miután jelezte, hogy nem kellene a pékségnek fenntartott helyre parkolni -, és az egyik lángosost is. Minden alkalommal rendőrségi eljárás indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában