Tolvajt keres a hatóság

2019.09.27. 19:30

Válltáskából lopta ki a pénztárcát Szegeden, keresi a rendőrség: felismeri? – fotó, videó

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy pénztárcát tulajdonított el a városban.

Pénztárcát lopott Szegeden , keresi a rendőrség a képen látható férfit. Fotó: Police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint a feltételezett elkövető 2019. július 23-án 15 óra és 15 óra 20 perc között Szegeden, a Károlyi utcán található áruház előtti lépcsősoron vette ki a pénztárcát a sértett vállán lévő táskából.

Pénztárcát lopott Szegeden , keresi a rendőrség a képen látható férfit. Fotó: Police.hu

A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottról, amit mi is bemutatunk.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában