Baleset Hódmezővásárhely közelében

2019.10.14. 07:47

Két autó totálkárosra tört a 47-esen, hárman megsérültek – fotók a helyszínről

Baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében. Az utazók Kútvölgy felé tudnak kerülni.

Két autó totálkárosra tört a 47-es főúton hétfőn kora reggel. Fotó: Donka Ferenc

Hárman sérültek meg, amikor két személyautó ütközött össze a 47-es főúton Hódmezővásárhelynél. Székkutas felé haladt a Toyota, amikor nem adott neki elsőbbséget a jobbról érkező Peugeot, kihajtott elé és összeütköztek. Információnk szerint a Peugeot-ban ülő két nő közül az egyik beszorult, őt a tűzoltók emelték ki. Mindkét nőt és a Toyotát vezető férfit a mentők kórházba szállították. A balesetben mindkét jármű totálkárosra tört. A helyszínelés és mentés idejére teljes útzár volt érvényben.

 

Korábban írtuk:

A baleset október 14-én 6 óra 50 perc körül történt a főút 194-es kilométerszelvényében. Két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben ketten megsérültek – tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. Az utazók Kútvölgy felé tudnak kerülni. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! - áll a Police.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában