Lesodródott az útról

2019.11.02. 08:53

A tetejére borult egy autó az 5-ös főúton Szatymaz közelében – fotók

Szatymaz közelében történt a baleset.

Lesodródott az úttestről és árokba borult egy személyautó az 5-ös főút Szeged és Szatymaz közötti szakaszán, Szatymaz közelében. A gépkocsi a tetején állt meg. Egy ember utazott benne, ő ki tudott szállni. Műszaki mentés céljából a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította a járművet.

Úgy tudjuk egy személy sérült meg, amikor autójával több fát is kidöntött, majd az útszéli nádasba borult. Szeged felé haladt a nyári gumival felszerelt BMW, amikor egy balra ívelő kanyarban a vizes úton megcsúszott, letért az útról, több fát kidöntött, majd fejtetőn a nádasban állt meg. A huszonéves férfi a felborult autóból még kitudott mászni, őt a mentők kórházba szállították. A balesetben közrejátszhatott a nyári gumi és a nyomvályús út, amiben megállt a víz. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában