Tetten érték a tolvajt

2019.11.19. 14:46

Eljárás indult a szegedi fatolvaj ellen

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki csaknem hat köbméter fát vitt el a város határában lévő erdőből. Eljárás indult ellene.

Munkatársunktól

Fotó: Police.hu

A feltételezett elkövető 2019. szeptember 24-e és 26-a között háromszor ment ki a Kistelek külterületén fekvő erdős területre. Minden alkalommal két köbméter fát vágott össze saját motoros fűrészével, majd hazaszállította a rönköket. Az utolsó esetben azonban a terület körzeti megbízottai igazoltatták az 53 éves férfit, aki a rakománya eredetét nem tudta igazolni. – írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

 

A feltételezett elkövetőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, aki részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi házánál tartott kutatás során a rendőrök lefoglalták a több mit százötvenezer forint értékű szállítmány egy részét.

A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában