Közlekedési hírek

2020.06.03. 16:26

Két óra alatt 35 gyorshajtót füleltek le Hódmezővásárhelyen

A szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett sebességet csaknem 70 km/h-val lépte túl, illetve az a sofőr, akit korábban eltiltottak a vezetéstől.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök ma reggel tartottak megállításos sebességellenőrzést a 47-es számú főút 206-os kilométerszelvényében, ahol két óra alatt, 35 gyorshajtóval szemben intézkedtek. Egyikük a megengedett 90 km/h helyett 157 km/h-s sebességgel ment. A gyorshajtó sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki. Egy másik autós ellen szabálysértési eljárás indult, miután az ellenőrzés során kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett. A férfit a rendőrök a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Fotó: police.hu

A rendőrség a szabálytalankodók kiszűrése, és a közlekedésbiztonság javítása érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását.

A sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért a rendőrség ismételten kéri, hogy a járművezetők minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában