Egyre több az ezzel kapcsolatos bejelentés

2020.11.19. 10:47

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Makón

Helyesen jelzett, ezzel ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő csütörtökre virradó hajnalban Makón. Szegeden egy idős asszony nem tudott ajtót nyitni a kiérkező mentősöknek, a tűzoltók segítettek.

delmagyar.hu

20200706 Darnózseli Darnózseli Önkéntes tűzoltóság, Képen: sisak Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld

Fotó: Illusztráció / Nagy Gábor

A mentők kérték a tűzoltók segítségét szerdán délelőtt Szegeden. A Korányi fasorra riasztották az egységeket, egy harmadik emeleti lakáshoz. Egy idős asszony sérülései miatt nem tudott ajtót nyitni a mentőszolgálat munkatársainak. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével nyitották ki a bejárati ajtót, a beavatkozásnak köszönhetően az egészségügyi személyzet megkezdhette a beteg ellátását.

Helyesen jelzett, ezzel ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő csütörtökre virradó hajnalban Makón. Az Aradi utca egyik családi házához riasztották a tűzoltókat, ahol egy nyílt égésterű vízmelegítő működött. A gázszolgáltató szakemberei a nem megfelelően működő berendezést átmenetileg kizárták a szolgáltatásból. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában