gépkocsikat, karórákat is lefoglaltak

2021.06.11. 09:41

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén – Fotók, videó

Június 7-én összehangolt akciót tartottak egy szerb és egy szerb-magyar kettős állampolgárságú férfi röszkei tartózkodási helyén, ahol egy professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak – olvasható a police.hu-n.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozók lefoglaltak 863 tő kannabisz növényt, valamint a szaporításhoz, palántaneveléshez szükséges eszközöket, köztük ventilátorokat, speciális lámpákat, öntöző- és növényápoló szereket, illetve szerszámokat.

A nyomozás adatai szerint az ültetvényben lévő növényekről leszüretelhető kábítószer mennyisége többszörösen meghaladja a saját felhasználás kereteit.

A férfiak elfogásában közreműködtek a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály állományának munkatársai.

A nyomozók több mint 20 millió forint értékben gépkocsikat, nagy értékű karórákat és készpénzt is lefoglaltak a legális jövedelemmel nem rendelkező férfiaktól. Mindkettőjüket őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában