12 órán belül elfogták a tolvajt

2021.06.26. 08:55

Lezárt kerékpárt lopott egy bolt elől

Tizenkét óra sem kellett a körzeti megbízottanak, egy kerékpártolvaj elfogásához Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 06. 26., szo – 07:30 A kiskundorozsmai körzeti megbízottak nem kevesebb, mint 12 óra alatt elfogtak egy Szegeden történt kerékpárlopás elkövetőjét.

delmagyar.hu

Forrás: Pixabay

A kiskundorozsmai körzeti megbízottak nem több, mint 12 óra alatt elfogtak egy Szegeden történt kerékpárlopás elkövetőjét.

A rendőrségre 2021. június 24-én délelőtt 10 óra után érkezett bejelentés, hogy Szeged-Kiskundorozsmán egy bolt elől eltulajdonítottak egy lezárt állapotban lévő Camping típusú kerékpárt.

A körzeti megbízottak által elvégzett adatgyűjtések alapján látókörbe került egy helybeli férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A rendőrök 2021. június 25-én tíz óra előtt jelentek meg a férfi tartózkodási helyén, ahol kutatást tartottak, ennek során előkerült az eltulajdonított, de már szétszerelt állapotban lévő kétkerekű.

A feltételezett elkövetőt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában