Elégették a szajrét

2021.07.24. 09:18

Az idős ember aludt, míg ismerősei éjjel kifosztották – Galéria

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy mindszenti párt, akik kifosztották idős ismerősüket és úgy akartak megszabadulni a bizonyítékoktól, hogy azokat elégették.

delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

A rendőrségre 2021. július 19-én érkezett bejelentés, hogy egy mindszenti ingatlanba ismeretlenek az éjjeli órákban behatoltak, majd az alvó sértettől eltulajdonították kézitáskáját, amelyben, több mint egymillió forint készpénzt és karórát tartott. – írja a rendőrség közleményében.

Az elvégzett adatgyűjtések és kihallgatások eredményeként látókörbe került a 61 éves férfi és annak 52 éves élettársa, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

A nyomozók a feltételezett elkövetők lakóhelyén kutatást tartottak, amely során a ház kandallójában összeégve megtalálták a sértett eltulajdonított táskáját és a karóráját. A rendőrök az ingatlanban lefoglaltak, mintegy nyolcvanezer forint készpénzt is.

A párost a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Címkék#kifosztás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában