a pénzét és több okmányát is ellopták

2021.09.06. 10:15

Padon alvó ittas diákot fosztottak ki a Mars téren – indítványozták a tolvajok letartóztatását

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a két férfinek a letartóztatását akik a múlt hét elején, egy padon alvó sértettet károsítottak meg.

20201212 Szeged 20.00 óra után kijárási korlátozások betartása a városban. Képen: Mars téri buszpályaudvar. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Illusztráció / Karnok Csaba

A két gyanúsított augusztus 30-án reggel 4 óra körül Szegeden, a Mars téri buszpályaudvar utasvárójában ült a sértett mellé. A gyanúsítottak kihasználták a padon heverő ittas állapotát és elvették a belső zsebében levő pénztárcáját a benne levő 2500 forinttal, diákbérlettel, valamint vezetői engedéllyel együtt.

A gyanúsítottak ezt követően a helyszínről közösen távoztak, a pénzt egymás között elosztották, míg a többi okmányt eldobták. Cselekményükkel a két férfi a sértettnek mintegy 12.000.-Ft kárt okozott.

Forrás: Police.hu

A járási ügyészség a kifosztás bűntette miatt szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a két férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését. Hozzátették, hogy mindketten többszörösen büntetett előéletűek, egyikük pedig különös visszaeső.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában