Katonákat, honvédelmi alkalmazottakat vitt

2021.11.05. 08:02

Súlyos sérültje is van a reggeli vásárhelyi buszbalesetnek – Fotók és videó a helyszínről

A sérülteket 4 kórházba szállították el.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Friss: Katonákat és honvédelmi alkalmazottakat szállító civil autóbusz szenvedett balesetet a 47-es úton, november 5-én a reggeli órákban. A Magyar Honvédség információi alapján a busz vezetője – aki egy polgári személy – súlyos sérüléssel került kórházba. A honvédség munkatársai közül pedig egy személynek a lába, egy másik személynek pedig az állkapocs csontja tört el, kilencen könnyebben sérültek meg.

Fotó: Kovács Erika

Korábban írtuk:

8 mentőegység és egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A balesetben 12 ember sérült meg, 1 súlyosan, 11 pedig könnyebben. Helyszíni ellátást követően a sérülteket 4 közeli kórházba szállították a mentők – írja az MTI. A buszt a percekben emelik ki az árokból.

 

Molnár Krisztina a megyei katasztrófavédelem szóvivője lapunknak elmondta, hogy a busz tovább dőlt volna, viszont a tűzoltók létrákkal kitámasztották, stabilizálták a buszt, így a mentők zavartalanul tudták végezni a dolgukat.

Információink szerint a buszon 15-en utaztak, 13 utas megsérült. Úgy tudjuk, hogy 5 sérültet emeltek ki a mentők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában