60 ezer forint értékű kerékpárt lopott

2021.12.03. 09:54

A lakat sem állította meg a biciklitolvajt

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ellen, aki biciklit lopott egy lezárt kerékpártárolóból. Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 12. 03., p – 08:00 A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ellen, aki biciklit lopott egy lezárt kerékpártárolóból.

delmagyar.hu

Forrás: Police.hu

 

A megalapozott gyanú szerint a 20 éves mindszenti férfi 2021. június 19-én délelőtt Csongrád belvárosában egy bezárt kerékpártároló lakatját letörte, majd onnan ellopott egy biciklit, több mint 60 ezer forint értékben. Az eljárás során elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt és előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában