Balesetek

2022.09.15. 16:58

ÚtON: hármas koccanás a Mars térnél

A Szentháromság utca-Vitéz utca sarkán motoros került földre.

Delmagyar.hu

A Szentháromság és a Vitéz utca sarkán földre került egy motoros - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól. A rendőrségre az esetről nem érkezett bejelentés, tehát nem gázolás történt, elcsúszhatott a vizes úton. Ugyancsak a taxitársaság alkalmazottai jelezték, hogy Mars tér - Attila utca sarkon az állomás felé két sávot is elfoglal egy hármas koccanás.  A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese nyilatkozta lapunknak: a baleset anyagi káros, nem sérült meg senki. 

Zsúfoltak a város útjai, tele vannak a körutak, sugárutak, hidak. Torlódik a forgalom a Boldogasszony sugárúton, az Aradi Vértanúk terénél, a Dugonics térnél, Somogyi utcában, Oskola utcában. Sokan vannak a Széchenyi tér környékén és a Stefánián. a Kossuth Lajos sugárúton minden sáv tele van, a körforgalomnál minden irányból sorokra kell számítaniu. Algyői úton kifelé -befelé sor áll, a Szőregi úton  kifelé erősebb a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában