Csongrád-Csanád vármegye

2023.01.22. 17:30

A járőrök 8 esetben összesen 120 határsértőt tartóztattak fel

delmagyar.hu

Illusztráció: Karnok Csaba

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2023. január 21-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 123 határsértőt tartóztattak fel és 211 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. - írja a police.hu

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 8 esetben összesen 120 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom, Ásotthalom és Szatymaz közigazgatási területén, Budapesten pedig 3 főt.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói és algériai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A police.hu szerint az elmúlt napon a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében 11 esetben összesen 211 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában