Csongrád-Csanád vármegye

2023.01.09. 16:05

Hétvégi forgalom a vármegyei határátkelőkön

A Csongrád-Csanád vármegyei útlevélkezelők a hétvégén is nagy forgalmat kezeltek. Csaknem 200 ezer utast léptettek át két nap alatt.

delmagyar.hu

Illusztráció: Karnok Csaba

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességébe tartozó határátkelőhelyeken 2023. január 7-én és 8-án Szerbia területéről összesen több, mint 45 ezer, Románia területéről pedig több mint 106 ezer utast léptettek be az ország területére. A kilépő utasforgalom intenzitása alacsonyabb volt, de így is meghaladta a 29 ezret. - írja a police.hu. 

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható aktuális várakozási időkről célszerű folyamatosan tájékozódni a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáción.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában