Egykori országos bajnokot is legyőzött dartsban a főhatárrendész

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság facebook oldalán indított sorozatot, amiben vármegyei rendőrök mutatkoznak be egy másik oldalukról.

Delmagyar.hu

Fotó: Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség

Urbán Gábor rendőr főtörzsőrmester főhatárrendészként dolgozik a Kiszombor Határrendészeti Kirendeltségen. Mikor nem a határforgalmat ellenőrzi, hobbijának hódol: dartsozik - olvastuk a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség facebook oldalán a sorozat újabb részét, amiben rendőrök mutatkoznak be egy másik oldalukról. Korábban bemutatták már a kiszombori határrendészet informatikus munkatársát is, aki japán kardművészetben jeleskedik. 

- A darts 27 éve része az életemnek. Kiszomboron kezdtem játszani, majd egy makói klubhoz csatlakoztam. Három év alatt az első osztályig küzdöttem fel magam, 2007-ben már az Európa-bajnokságon játszottunk döntőt

 - beszélt kedvteléséről Urbán Gábor. 

Megtudtuk: az első pár év után Gábor élete megváltozott, jött a családalapítás és az építkezés, így a dartsra már nem jutott idő. 

- Három évvel ezelőtt, egy barátom unszolására elmentem egy versenyre, amin második lettem. Ezen felbuzdulva újra belevetettem magam a játékba. Tavaly előtt már egy egykori országos magyar bajnokot is le tudtam győzni egy ligafordulóban

 - mesélte a főtörzsőrmester. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában