Helyreállt az informatikai rendszer a határátkelőkön

Megnövekedett várakozási idővel kellett számolni egy ideig, de már akadálytalan a ki- és beléptetés a határátkelőhelyeken.

Delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

A korábban kialakult informatikai hiba minden közúti határátkelőhelyen és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is helyreállt, a határforgalom akadálytalanul haladhat - jelezte honlapján a rendőrség

Korábban írtuk: 

Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun és Szabolcs-Szatmár Bereg vármegyében  a közúti határátkelőhelyeken, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2023. március 04-én 4 óra 40 perctől kezdődően szakaszosan informatikai rendszer probléma jelentkezett. Ezeken a határátkelőhelyen utasoknak várakozási idő megnövekedésével kell számolni.

A szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

A külföldre utazóknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában