Szegeden jelzett a szén-monoxid-érzékelő

delmagyar.hu

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó pénteken Domaszéken. A szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, a sofőr időben elhagyta a járművet, nem sérült meg.

Egy autó motortere égett szombaton Balástya belterületén. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége oltotta el a lángokat, nem sérült meg senki.

Jelzett, ezzel életet mentett a szén-monoxid-érzékelő szombaton este Apátfalván, a Kölcsey utcában. Egy nyílt égésterű vízmelegítő közelében lépett működésbe a jelzőkészülék, a riasztásnak köszönhetően senki sem sérült meg. A makói hivatásos tűzoltók mérőműszerei is kimutatták a megemelkedett koncentrációt, a gázszolgáltató szakemberei a lakók biztonsága érdekében átvizsgálták a vízmelegítőt.

Több mint egy hektáros terület lángolt vasárnap délután Szegednél, a Ballagi-Tó soron. A tüzet a szegedi hivatásos egységek rövid idő alatt eloltották, személyi sérülés nem történt.

Vasárnap is érkezett segélyhívás a szegedi főügyeletre a megemelkedett szén-monoxid-koncentráció miatt. Ezúttal egy szegedi családi ház fürdőszobájában jelzett a készülék, ahol szintén egy nyílt égésterű vízmelegítő működött. Nem sérült meg senki, a gázszolgáltató átvizsgálta a berendezést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában