Személyautóval ütközött a vasútvillamos – Fotók

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A kiérkező mentő szolgálat munkatársai egy főt szállítottak kórházba a helyszínről miután egy személyautó vasúti villamos elé fordult Hódmezővásárhely belvárosában az Andrássy úton. A személyautós a Lánc utca irányából közlekedett a belvárosban, majd a Batthyány utcába akart befordulni . Feltehetőleg későn észlelte a mögötte azonos irányban közlekedő villamost ,ezért elé fordult annak és összeütköztek. Balesetet látva Andrássy úton droszton lévő taxisok azonnal kiugrottak a járműveikből és a sérültek segítségére rohantak és megkezdték a mentést. 

A két segítséget nyújtó férfi, Kovács Zsolt és Dragomér Ákos elmondták, hogy több bámészkodó is volt ,akik egyből telefonon fotókat csináltak, ami nagyon szomorú és elkeserítő, hiszen ők távolabbról rohantak a baleset helyszínére, amikor látták mi történt.
Baleseti helyszínelés időtartamára az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta. Úgy tudjuk a hatos számú villamos napközben Szegeden szenvedett közlekedési balesetet ,így a vasút villamos egy nap kétszer járt baleset áldozatává.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában