Autó égett Szegeden, a Göndör soron

Delmagyar.hu

Több mint ezer négyzetméteren lángolt a tarló szombaton Maroslelénél. A tűz a szomszédos gabonatáblát is veszélyeztette. A makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók körülhatárolták, majd eloltották a lángokat – számolt be róla a Csongrád-Csanád vármegyei katasztrófavédelem. 

Vasárnap tíz esetben kellett a Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltóknak kidőlt fáknál mentéseket végezniük. Nyolc jelzés Szegedről, kettő pedig Makóról érkezett a délutáni vihar után. Mindenhol a járdát és a közutat zárták el a kidőlt, nagy méretű fák. A beavatkozásokat a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók végezték el, személyi sérülés sehol sem történt.

Egy autó égett vasárnap Szegeden, a Göndör soron. A tüzet a szegedi hivatásos egység egy vízsugárral oltotta el, majd visszahűtötte az izzó alkatrészeket. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Ezer négyzetméteren égett az avar vasárnap Szegeden, a Baktói városrészben. Három szegedi egység fékezte meg a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komoly károkat a területen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában