272 műszaki mentésre volt szükség a szombati vihar után

Delmagyar.hu

Képünk illusztráció.

Kedden tizenhét, a szombati viharral kapcsolatos lakossági bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre. A szombati vihar után összesen eddig 272 műszaki mentésre volt szükség.

Kedden Hódmezővásárhely több utcáján a forgalmat, járókelőket veszélyeztető lehasadt faágak miatt kellett beavatkozniuk a tűzoltó egységeknek. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel, rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentéseket.

Kedden délelőtt  Szegeden a Körtöltés utcában  egy fa az úttestre dőlt és a forgalmat veszélyeztette. A szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentést.

Makón a Petőfi parkban kedd délután egy nagyméretű fa ága lehasadt és a járókelőket veszélyeztette. A makói hivatásos tűzoltók a lakossági bejelentést követően rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést. Személyi sérülés sehol sem történt.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisáruszállító autó kedden délelőtt a Ruzsát és Öttömöst összekötő 5431-es jelzésű úton, a 28-as kilométerszelvénynél. A ruzsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben kettő ember megsérült.

Olvasható a Katasztrófavédelem oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában