Csütörtökön is volt dolguk a tűzoltóknak

Delmagyar.hu

Archív fotó: Kiss Annamarie

Magasban lógó lehasadt faág veszélyeztette a gyalogosokat és a forgalmat csütörtökön Hódmezővásárhelyen a Németh László utcában, valamint az Andrássy úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentéseket, nem sérült meg senki.

Csütörtökön délelőtt Magyarcsanádon, az Állomás utcában száz négyzetméter területen égett a növényzet. A tűzesethez a makói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik rövid időn belül eloltották a lángokat.

Kistelek mellett mintegy százötven négyzetméteren égett a növényzet csütörtökön kora délután. A helyszínre a kisteleki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik kettő vízsugárral eloltották a lángokat.

Teljesen kiégett egy traktor és egy bálázógép Szentes külterületén, a 4401-es út 13-as kilométerszelvénye közelében csütörtökön délután. A szentesi és a szarvasi hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet.

A tűzesetek során személyi sérülés nem történt.

Olvasható a Katasztrófavédelem oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában