Eseménydús napja volt a katasztrófavédelemnek

Delmagyar.hu

Illusztráció: Donka Ferenc

Szerdán nyolc esetben kellett a Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltóknak műszaki mentéseket végezni a forgalmat, illetve a járókelőket veszélyeztető kidőlt fák, lehasadt faágak miatt.

Hat jelzés Hódmezővásárhelyről, kettő pedig Makóról érkezett. A beavatkozásokat a hódmezővásárhelyi és a makói hivatásos tűzoltók végezték el, személyi sérülés sehol sem történt.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó szerda délután az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 162-es kilométerszelvénynél, Szeged közelében. A szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést. A balesetben egy ember megsérült.

Szerdán késő este Ásotthalmon, a Deák Ferenc utcában egy családi ház melléképületének tetőszerkezete lángolt harminc négyzetméteren. A ruzsai hivatásos, valamint mórahalmi és ásotthalmi önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik két vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek szakszerű beavatkozásának köszönhetően a tűz nem terjedt át a környező épületekre. A tűzben nem sérült meg senki.

Csütörtökön, nem sokkal éjfél után az 55-ös számú út 34-es kilométerszelvényénél, Ásotthalom közelében egy mikrobusz lesodródott az útról és felborult. A ruzsai hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, áramtalanították a járművet. 

Olvasható a Katasztrófavédelem oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában