Több órás várakozásra kell számítani Röszkén

Intenzív forgalomra kell számítani a határátkelőkön a hétvégén.

Delmagyar.hu

Archív fotó: Karnok Csaba

Tömegesen térnek vissza nyaralásukból és évi szabadságukról a Nyugat-Európában dolgozó török, bolgár, albán és szerbiai vendégmunkások. Emiatt a hétvégén intenzív határforgalomra és komolyabb torlódásokra kell számítani a Szerbiából kilépő, Magyarországra belépő oldalon.

Több órás veszteglésre készüljenek fel elsősorban azok, akik a Horgos-Röszke autópálya, vagy közúti határátkelőn, a Kelebia-Tompa átjárón és a Királyhalom-Ásotthalom átkelőn indulnak meg Magyarország felé. A hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap három kishatárforgalmi átkelő üzemel hosszabbított nyitvatartással. A Horgos-Röszke közúti átkelő 24 órában fogadja az utasokat, a Bajmok-Bácsalmás 7-től 24 óráig, a Királyhalom-Ásotthalom átkelő pedig 7-től 22 óráig üzemel. Kelebiáról ma reggel nagyjából másfél-két, a horgosi autópálya-határátkelőhelyről pedig mintegy öt-hat órás veszteglésről számoltak be az átutazók Magyarország felé.

Olvasható a PannonRTV oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában