Gyerekek is megsérültek a frontális ütközésben Vásárhelynél – Fotók a helyszínről

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Péntek délelőtt baleset történt Hódmezővásárhely és Mártély között. A rendőrség információi szerint, két autó frontálisan ütközött. A baleset következtében mindkét jármű árokba borult. Az ütközésben több személy is megsérült.

A kiérkező mentők összesen négy sérültet láttak el a helyszínen, majd kórházba szállították őket. Információnk szerint, két Ford típusú személyautó közlekedett egymással ellentétes irányba Hódmezővásárhely és Mártély kötött, amikor elmondásuk szerint, az egyik jármű kereke defektet kapott,áttért a menetirány szerinti bal oldalba ahol frontálisan ütközött a másik közlekedő járművel. Az ütközést követően a két autó árokba csapódott,majd az egyik fel is borult. A felborult autóban sérültek meg többen, közöttük a gyerek is. A baleset pontos körülményeit a rendőrség tovább vizsgálja.A baleseti helyszínelés időtartamára az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat a környékbeli földutakra terelték.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában