Teljes terjedelmében lángolt egy melléképület hétfőn éjjel Röszkén

Delmagyar.hu

Lesodródott az úttestről, majd az oldalára borult egy autó hétfőn délelőtt Szegednél, az 5408-as úton. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetben nem sérült meg senki. – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Több méteres magasságban lógott egy lehasadt, nagy méretű faág Hódmezővásárhelyen. Hétfőn délben érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a város hivatásos tűzoltói végezték el a műszaki mentést.

Teljes terjedelmében lángolt egy melléképület hétfőn éjjel Röszkén. A lángok gyorsan terjedtek, a tűzoltók kiérkezésére a közelben álló, másik melléképület tetőszerkezete is égett. Hét gázpalack volt az épületben, az oltást megkezdése előtt négy felrobbant, hármat a tűzoltók mentettek ki a lángok közül, mielőtt felrobbantak volna. A szegedi hivatásos egységek több oldalról, három vízsugárral támadták a lángokat, a szakszerű és gyors beavatkozásnak köszönhetően a főépület nem rongálódott meg. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában