Anyára és lányára támadtak

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a három nővel szemben, akik ismerősükre és annak gyerekére támadtak 2021 tavaszán, Makón.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a vádlottak 2021. május 29-én, vélt sérelmük miatt szóváltásba keveredtek a sértettel és akkor 11 éves lányával rokonuk házánál. Trágár kifejezéssekkel szidalmazták, agyonütéssel fenyegették, valamint le is köpték a sértetteket. Egy asztalt is feléjük rúgtak, valamint székekkel dobálták őket. Egyikük felkapott egy kerámia bögrét és a kislány felé hajította, akit egy jelenlévő személy húzott el a repülő tárgy elől. – írja sajtóközleményében a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A sértettek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, azonban a bögre súlyos fejsérülést is okozhatott volna, ha a sértettet nem húzzák el idejében a dobás irányából.

A járási ügyészség a vádlottakat a sértettek számához igazodó, társtettességben elkövetett testi sértéssel valamint zaklatással vádolja. A vádlottak bűnösségéről a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában