Holtan találták a Szegedi Nemzeti Színház volt dolgozóját, a férfit hetekig keresték

Gergő eltűnése előtt riasztó üzenetet hagyott bátyjának.

Delmagyar.hu

Hetekkel ezelőtt eltűnt egy 40 éves szegedi férfi otthonából, miután bátyjának hagyott hátborzongató üzenetében arra utalt, hogy öngyilkosságot követ el. December elején a Ripost megkereste az eltűnt férfi bátyját, aki kérdésükre elárulta, mi állt a nyugtalanító SMS-ben.

Aznap délután fél négykor küldött egy üzenetet a lányomnak, amiben arra kérte, hogy vigye el a kutyáját, mert ő befejezte. Vártuk, hogy majd hazamegy, de ez nem történt meg azóta sem 

– fogalmazott Ferenc. L. Gergőre testvére szerint uzsorások is vadásztak, volt munkahelyén, a Szegedi Nemzeti Színházban pedig az Origo szerint közel egy éve nem tudnak semmit a korábban díszítőként dolgozó férfiről.

Sajnos a heteken át tartó keresőakció nem járt sikerrel, karácsony második napján, kedden ugyanis holtan találták Gergőt egy szegedi kiserdőben. Bátyja a Facebookon azt írta, hogy testvére felakasztotta magát. Szerinte öccse körül az elmúlt időszakban minden összeomlott, miután véget ért 14 évig tartó kapcsolata, volt élettársa eltiltotta tőle közös gyermeküket, október elején pedig elveszítette édesanyját is, akivel nagyon szoros kapcsolatban állt.– írja a tenyek.hu

Forrás: tenyek.hu

Ilyen a karma ebben a családban. A nagyapám felakasztotta magát, én találtam rá 11 évesen. A nagybátyám is felakasztotta magát. Gergő legjobb barátjától pedig úgy tudom, hogy már ő is felakasztotta magát két ízben, csak sikerült levágniuk. Szerintem három dolog lehetséges. Vagy a Tiszának ment, vagy felakasztotta magát, vagy esetleg elmenekült, mert voltak zűrös ügyei uzsorásokkal

– válaszolta Ferenc még december elején a Ripost kérdésére hozzátéve, csak azt kérte karácsonyra, hogy öccse épségben előkerüljön.

Ha öngyilkossági krízisben van, öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában