Árokba hajtott egy autó Vásárhelynél

Delmagyar.hu

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő pénteken reggel egy csanyteleki családi házban. A csongrádi hivatásos és a csanyteleki önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, méréseket végeztek a helyiségekben, majd a kéményt és a tüzelő-és fűtőberendezéseket is átvizsgálták. Az érzékelőnek köszönhetően senki sem sérült meg – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Egy mezőgazdasági tároló épülete égett pénteken délelőtt Felgyőn. A csongrádi, a szentesi és a kisteleki hivatásos tűzoltók közös erővel oltották el a lángokat, a tűz okát vizsgálják a szakemberek.

Két autó karambolozott szombaton délután Makónál, a 43-as úton. A város hivatásos egysége áramtalanította a járművet, a balesetben senki sem sérült meg.

A tűzhelyen felejtett, felforrósodott étel okozott riadalmat vasárnap délután Szegeden, a Bibó Lajos utca egyik társasházában. A harmadik emeleti lakásból füst áramlott ki, az ott élők azonnal hívták a tűzoltókat. A szegedi hivatásos egység védősugár fedezete mellett kivitték a szabadba a forró, füstölő edényzetet, majd átszellőztették a lakást és a lépcsőházat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy autó hétfőn, a hajnali órákban Hódmezővásárhelynél, a 45-ös úton. A hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a balesetben egy ember sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában