Helyi kék hírek

2024.01.24. 10:43

"Kérlek, ne csinálj hülyeséget! Gyere haza!" – Búcsúlevelet hagyott, majd nyom nélkül eltűnt a 22 éves szegedi fiatal

Mindenki a szegedi fiatalért, Alexért aggódik.

Delmagyar.hu

Rejtélyes eltűnés borzolja a kedélyeket Csongrád-Csanád vármegyében: egy 22 éves férfinak meghökkentő módon veszett nyoma január 19-én, pénteken. Bencze Alex László eltűnt bérelt, szegedi lakásából. A fiatal férfi állítólag több embernek is búcsúlevelet hagyott. Családtagjai nagyon aggódnak érte és kétségbeesetten keresik. 

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a 22 éves eltűnt fiatallal kapcsolatban. A fiatal önszántából távozott szegedi albérletéből. Öccse a közösségi médián tudatta az emberekkel, testvére búcsúlevelet hagyott ismerőseinek, ezért retteg, hogy akár életveszélyben is lehet. – írja a Metropol.

Kérek szépen mindenkit, aki bármit tud a bátyámról vagy esetleg tudja hol tartózkodik, keressen. Ha esetleg bárki tudja, hogy mibe keveredett, miért tűnt el, segítsen! Térj haza Alex!

– olvasható Alex öccsének facebook bejegyzésében.

A fiatal férfiért nem csak családja, hanem barátai és ismerősei is nagyon aggódnak.

A szomszédom a srác. Aznap még láttam is, ahogy elindult valamerre. A Lugas utcán sétált végig és átment az úttesten, egy térdig érő fekete kabátban volt. A kutyáink mindig együtt játszottak, Jack és Daisy . Hívogattam telefonon, de már értem, miért nem tudtam elérni... Hihetetlen! Alex, ha olvasod, kérlek, ne csinálj hülyeséget! Gyere haza!

– üzent neki szomszédja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában