Egy hajléktalanok által felállított építmény gyulladt ki vasárnap reggel Szegeden

Delmagyar.hu

Három hektáron égett a kiszáradt aljnövényzet szombaton Kisteleknél. A tűzesthez a szegedi, a kiskunmajsai és a kisteleki hivatásos, valamint a kisteleki és a csengelei önkéntes tűzoltókat riasztotta a főügyelet. A hivatásos és önkéntes egységek közös erővel fékezték meg a lángokat, a szakszerű beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben.

Betonárokba csúszott egy sertés az 55-ös út mellett, Szegednél. Szombaton délután a gazda értesítette a tűzoltókat. A szegedi hivatásos tűzoltók emelték ki az árokból a bajba jutott állatot, majd átadták a tulajdonosnak.

Egy garázs égett teljes terjedelmében pénteken késő este Csongrádon. A tűz egy közeli lakóházat is veszélyeztetett. Három város négy hivatásos tűzoltó egysége érkezett a helyszínre, azonnal megkezdték az oltást. A tűzoltók megakadályozták, hogy a lángok komoly károkat okozzanak a lakóépületben, de a melléképület teljesen kiégett. A tűzben személyi sérülés nem történt.

Egy hajléktalanok által felállított építmény gyulladt ki vasárnap reggel Szegeden, a Zsitva sor közelében lévő füves, bozótos területen. Három hivatásos szegedi egység érkezett a helyszínre, azonnal megkezdték az oltást, közben is gázpalackot is kivittek az épületből. Három vízsugárral oltottál el a lángokat, a tűzesetben senki sem sérült meg. A tűz okát a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják. – írja a katasztrófavédelem

Ötszáz négyzetméteren lángolt az avar vasárnap délután Szegeden, az Alkotmány utcánál. A város hivatásos egysége rövid idő alatt eloltotta a lángokat. Pár perccel később újabb jelzés érkezett, ekkor Algyőre riasztották a tűzoltókat egy újabb szabadtéri tűzesethez. Itt két hektáron pusztítottak a lángok. A tüzet a szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók oltották el, személyi sérülés nem történt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában