Önkormányzati választás 2019

2019.09.26. 17:31

Az utolsó ülés Csongrádon: elbúcsúztak a képviselők

A jövőt komolyan meghatározó ügy nem is szerepelt a napirenden, sőt, még a játszóterek használatának rendjéről szóló rendeletet sem alkották meg.

M. A.

Az október 13-i önkormányzati választás előtti utolsó rendes ülését tartotta a város képviselő-testülete. Hangsúlyos, a jövőt komolyan meghatározó ügy nem is szerepelt a napirenden, sőt, még a játszóterek használatának rendjéről szóló rendeletet sem alkották meg, első olvasatra módosították az előterjesztést.

A napirendhez többen is hozzászóltak, hiszen az tizennégy játszóteret említ a városban, Murányi László megjegyzése szerint azonban jó, ha öt-hat hely megfelel a játszótér kritériumainak. A képviselő azt is hozzátette, a majdani rendelet annyit ér, amennyit betartanak belőle.

Bartókné Vincze Zsuzsanna a rendelet-tervezettel kapcsolatban elmondta, a város, mint üzemeltető is teljesítse a kötelezettségeit, mivel a karbantartás hiánya miatt több kár keletkezik, mint a rongálásból. Az első olvasatot végül elfogadták, az ülés végén pedig a hagyományokhoz híven a polgármester, megköszönve munkájukat, egyenként elköszönt a testület tagjaitól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában